لوله استیل، فولادی | ماده اولیه و فرآیند ساخت لوله فولادی

ماده اولیه و فرآیند ساخت لوله فولادی

لوله استیل در دو نوع درزدار و بدون درز برای کاربردهای متفاوت وجود دارند. لوله استیل بدون درز معمولا سبکتر بوده و ضخامت کمتری دارند بنابراین میتوان از آنها برای ساخت قاب دوچرخه و انتقال مایعات استفاده کرد و در مقابل لوله استیل درزدار سنگین تر بوده و ضخامت بیشتری دارند و برای انتقال گاز، لوله کشی ها و مجرای برق از آنها استفاده می شود. یعنی کاربردهایی که در آنها لوله تحت فشار زیادی قرار نگیرد.

 لوله فولادی در قطرهای کاملا متفاوتی مورد استفاده قرار میگیرد به همین دلیل این شاخص را می توان هنگام تولید کنترل نمود. قطر لوله فولادی تولیدی می تواند از سوزن سرنگ که جز ریزترین لوله ها بوده تا لوله فولادی انتقال گاز به سراسر شهر کاملا متغیر باشد. همچنین ضخامت دیواره لوله که مقاومت لوله فولادی را تعیین می کند و طول لوله نیز از مواردی هستند که حین تولید قابل کنترل است.

ماده اولیه لوله فولادی

البته بیشتر ماده تشکیل دهنده فولاد را فلز آهن تشکیل می دهد اما فلزات دیگری مانند منگنز، وانادیوم، زیرکونیوم و آلومینیوم و ... نیز با این آلیاژ ترکیب می شوند. موادی نیز وجود دارند که پس از تکمیل پروسه تولید به لوله فولاد اضافه می شوند. مانند رنگ کردن لوله پوشانده شده و یا روی که برای گالوانیزه کردن لوله فولادی به کار میرود.

  ادامه مطلب ...

صنعت فولاد از ابتدا تاکنون

صنعت فولاد

فولاد ترکیب آلیاژهای کربن و آهن بوده که سخت تر و قوی تر از آهن است. در حالی که اولین کارخانه آهن سازی در آمریکای شمالی انگلیس در شهر جیمز تاون ، ویرجینیا (1621) تأسیس شد ، صنعت فولاد آمریکا تا پس از جنگ داخلی آمریکا (1861 - 1865) پیشرفت نکرد. استفاده از فولاد تا قبل از جنگ داخلی آمریکا به دلیل بالا بودن هزینه تولید با روشهای موجود، عمدتاً به محصولات با ارزش خیلی بالا محدود می شد و ایالات متحده در آن زمان تقریباً تمام فولاد مورد نیاز خود را وارد می کرد .

اوایل قرن نوزدهم و با رسیدن به عصر بخار، تقاضای زیادی برای آهن ایجاد شد. تا این زمان بیشتر معادن آهن ، کوره های آهنگری و آهنگران بخش های کوچکی بودند. بخار تقاضا را برای آهن نورد ایجاد کرد که در ساخت دیگهای بخار استفاده میشد.

استفاده از دیگهای آهنی ، همانطور که خطوط راه آهن و قایق های پارویی آن زمان استفاده می کردند ، خطرناک بود زیرا آهن از مقاومت کافی در برابر فشار بخار برخوردار نبود و اغلب منفجر شده و باعث مرگ و قتل عام می شدند. علاوه بر این ، بیش از 30000 مایل مسیر راه آهن با ریل های آهنی بین سالهای 1830 و آغاز جنگ داخلی آمریکا در ایالات متحده گذاشته شد . در نتیجه کارخانه های آهن به شرکت های بزرگ تبدیل شدند ، اما ریل های آهن اغلب به دلیل شدت دما تاب می خورند و باعث ایجاد خارج شدن قطار از خط می شدند.

  ادامه مطلب ...

مزایا ، فواید ، کاربردها و انواع لوله استیل 304

لوله استیل 304

لوله استیل 304 ضدزنگ و بدون لکه از پرکاربردترین لوله ها می باشد. زیرا مقاومت لوله استیل 304 در برابر خوردگی بسیار بالا بوده و نه تنها قابلیت تراشکاری خیلی خوبی دارند بلکه با یا بدون اضافه کردن فلزات پرکننده نیز به راحتی جوشکاری می شوند.
لوله استیل 304 ضد زنگ چیست و چه کاربردی دارد؟
لوله استیل 304 ، یک لوله فولادی توخالی به طول بالا است که کاربردهای بسیاری در صنعت دارد.
تولید آنها با دو روش بدون درز یا درزدار انجام می شود. استحکام لوله استیل 304 بدون درز بسیار بیشتر بوده و در برابر ترک خوردگی نیز مقاوم تر است این لوله ها به دلیل ویژگی مقاومت بالا در برابر خوردگی برای فرآیندهای ساخت، به ویژه مواردی که در محیط بیرون قرار دارند بسیار مناسب هستند.
ظاهر و رنگ این لوله در شرایط قرار گرفتن در برابر نور خورشید، رطوبت و یا آب و هوای نامساعد نیز تغییر نمیکند.


مزایای لوله فولادی ضد زنگ 304

یکی از مزیتهای لوله استیل 304 به راحتی تمیز می شود و این ویژگی این لوله را برای طیف گسترده ای از کاربردها در صنایع مختلف ایده آل می کند. از آنجا که هزینه ساخت کم تر و راحت تری دارد.
از مزایای لوله استیل 304 ضد زنگ می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  ادامه مطلب ...